aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕκτός με Λέστερ ο Λουκάκου, αμφίβολος για Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ

Εκτός με Λέστερ ο Λουκάκου, αμφίβολος για Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ

Παρά το γεγονός ότι ο Λουκάκου επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις στην αρχή της εβδομάδας, έπειτα από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ο Τόμας Τούχελ δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι της Τσέλσι απέναντι στη Λέστερ στο Κινγκ Πάουερ.

Ο Βέλγος επιθετικός δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί σε κανονικούς ρυθμούς, όπως τόνισε ο Γερμανός τεχνικός των «μπλε», ενώ μάλιστα παραμένει ερωτηματικό για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος, από άποψη φυσικής κατάστασης. Σε δηλώσεις του ο Τούχελ αποκάλυψε πως ο «Big Rom» κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα της Τρίτης απέναντι στη Γιουβέντους αλλά και αυτόν της επόμενης Κυριακής κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκτός παραμένει και ο Κόβασιτς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάουντ, Τιάγκο Σίλβα και ο Βέρνερ, με την συμμετοχή του Γερμανού επιθετικού να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ