aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ο Γκαρνάτσο, χάνει Μπέτις και εθνική Αργεντινής

Εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ο Γκαρνάτσο, χάνει Μπέτις και εθνική Αργεντινής

Περισσότερο σοβαρός από την αρχική εκτίμηση αποδείχθηκε ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στην κυριακάτικη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Ο 18χρονος Αργεντινός είχε πατήσει το χορτάρι του «Old Trafford» στο 77ο λεπτό, όμως 12 λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας δεχόμενος ένα χτύπημα στον δεξιό του αστράγαλο.

Μετά τις εξετάσεις που πραγματοποίησε τη Δευτέρα αποσαφηνίστηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του, με τους γιατρούς μάλιστα να τοποθετούν προστατευτικό επίδεσμο στο δεξί του πόδι.

Ταυτόχρονα με την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στη Μπέτις για τον επαναληπτικό των 16 του Europa League και τον εντός έδρας προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Φούλαμ ο δεξιοπόδαρος επιθετικός θα χάσει και τα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας.

Αυτή θα ήταν η πρώτη συμμετοχή του Γκαρνάτσο, υπό τις οδηγίες του Λιονέλ Σκαλόνι, καθώς είχε για πρώτη φορά βρεθεί στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αργεντινής.

Το μήνυμα του νεαρού ποδοσφαιριστή των «κόκκινων διαβόλων» στο instagram:
«Δυστυχώς δεν θα έχω την ικανότητα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στις πολύ απαιτητικές επόμενες αναμετρήσεις, σε ένα πολύ κρίσιμο κομμάτι της σεζόν.

Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί ταυτόχρονα θα χάσω την ευκαιρία να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου στην εθνική Αργεντινής, γεγονός που θα ήταν υπέροχο και λόγος υπερηφάνειας για μένα και την οικογένεια μου.

Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και της δουλειάς. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην αποκατάσταση μου, ο θεός με έχει διδάξει να μην τα παρατάω ποτέ και θα κάνω τα πάντα για να γυρίσω δυνατότερος από ποτέ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ