aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕκτός αποστολής και από το παιχνίδι της Τότεναμ με την Πάσος Φερέιρα ο Χάρι Κέιν!

Εκτός αποστολής και από το παιχνίδι της Τότεναμ με την Πάσος Φερέιρα ο Χάρι Κέιν!

Τις υπηρεσίες του Χάρι Κέιν θα στερηθεί για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Τότεναμ, καθώς ο αρχηγός των «spurs» έμεινε εκτός αποστολής για την αυριανή (19/8) αναμέτρηση με την Πάσος Φερέιρα στην Πορτογαλία, για την πρώτη αναμέτρηση των playoffs του Conference League.

Ο 28χρονος αρχηγός των Λονδρέζων φαίνεται πως δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να τον αφήνει εκ νέου εκτός αποστολής, λίγες ημέρες μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Premier League απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Βέβαια, δεν είναι λίγα τα βρετανικά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως όλα αυτά γίνονται από τον Κέιν με σκοπό να πιέσει την Τότεναμ ώστε να αποδεχθεί την πρόταση απόκτησής του από τους «πολίτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ