aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τη Σίτι ο Ρονάλντο για λόγους τακτικής»

«Εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τη Σίτι ο Ρονάλντο για λόγους τακτικής»

Η Γιουνάιτεντ προετοιμάζεται για ακόμη ένα ντέρμπι του Μάντσεστερ απέναντι στην συμπολίτισσα Σίτι θέλοντας να πάρει με κάθε τρόπο το τρίποντο για να παραμείνει στην 4η θέση της βαθμολογίας, μετά και την ήττα της Γουέστ Χαμ από τη Λίβερπουλ το βράδυ της Κυριακής.

Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα μπορούν να υπολογίζουν στον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Manchester Evening News», ο Πορτογάλος έμεινε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ, μάζεψε την ομάδα του στο ξενοδοχείο, ωστόσο, εκεί δεν φάνηκε ούτε ο Πορτογάλος αστέρας αλλά ούτε και οι Έντινσον Καβάνι, Ραφαέλ Βαράν και Λουκ Σο, που επίσης έμειναν εκτός αποστολής.

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Γερμανό υπηρεσιακό προπονητή δεν είναι και οι καλύτερες και μένει να δούμε πως θα επηρεάσει αυτό στην αγωνιστική εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και του ίδιου του παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ