aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΈκλεισε θέση για τον τελικό και περιμένει η Τσέλσι (vid)

Έκλεισε θέση για τον τελικό και περιμένει η Τσέλσι (vid)

Έφυγε για τελικό και για τον πρώτο φετινό τίτλο η Τσέλσι! Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ντούμπλαρε τις νίκες της απέναντι στην Τότεναμ, επικρατώντας και στον δεύτερο ημιτελικό (0-1) και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ. Εκεί όπου θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, αντιμετωπίζοντας μία εκ των Άρσεναλ ή Λίβερπουλ.

Στα του ματς, η Τσέλσι μπήκε πολύ δυνατά, είχε τον απόλυτο έλεγχο και έφτιαχνε φάσεις στην εστία της Τότεναμ, πιέζοντας για το γκολ το οποίο βρήκε νωρίς, στο 18ο λεπτό με κεφαλιά του Ρίντιγκερ, κάνοντας ακόμη πιο εύκολο το έργο της για πρόκριση μετά και το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα. Το γκολ αυτό έδωσε διαφορετικό ρυθμό στο παιχνίδι, αφού η Τότεναμ αναγκάστηκε να βγει όλη μπροστά, κερδίζοντας δύο πέναλτι τα οποία πήρε τελικά πίσω το VAR, με τον Κέιν να βρίσκει δίχτυα και να ακυρώνεται και αυτό. Ενδεικτικό πως στα πρόσφατα ματς η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει δει να τις ακυρώνονται 6 γκολ μέσω του VAR και να της… στερούνται δύο πέναλτι!

Η Τότεναμ πάντως είχε τον έλεγχο, απειλούσε και φόρτωνε διαρκώς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή αλλά η Τσέλσι κράτησε ως το τέλος τη νίκη και πέρασε με πανηγυρικό τρόπο στον τελικό του Λιγκ Καπ, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό της.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ