aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έκανε πάρτι στο Λέστερ η Τσέλσι (vid)

Πέρασε αέρα από το Λέστερ η Τσέλσι επικρατώντας… μόνο 3-0 και έμεινε μόνη στην κορυφή. Οι Λονδρέζοι ήταν ισοπεδωτικοί κόντρα στις «αλεπούδες» και έκανε περίπατο στο «King Power», ενώ θα μπορούσε άνετα να πετύχει πιο ευρεία νίκη.

Λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να ανοίξουν το σκορ στο 3’ με τον Τσίλγουελ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι έπειτα από ωραία προσπάθεια. Ο Ρίντιγκερ κυριάρχησε στον αέρα στο 14’ και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Τσίλγουελ από τα δεξιά. Ακόμα πιο κοντά στο διπλό έφτασε η ομάδα του Τούχελ στο 28’ με τον Καντέ να βρίσκει δίχτυα με δυνατό σουτ με το αριστερό.

Η πρώτη απειλή από πλευράς Λέστερ ήρθε στο 57’ με τον Μάντισον και λίγο μετά η πρωταθλήτρια Ευρώπης άγγιξε το 0-3, με τον Χάντσον Οντόι, ο οποίος είχε δοκάρι (59’), ενώ στο 68’ ο Πούλισικ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία. Εν τέλει πήρε το αίμα του πίσω στο 71’ σκοράροντας από κοντά έπειτα από το γύρισμα του Ζίγιεκ.

Έτσι έσπασε η καλή παράδοση, την οποία είχε χτίσει η Λέστερ τα τελευταία χρόνια απέναντι στην Τσέλσι στο «King Power», καθώς ήταν αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια. Παράλληλα, έχει χάσει τα 14 από τα 16 παιχνίδια της κόντρα σε πρωτοπόρο ομάδα, έχοντας πάρει την τελευταία νίκη της το 1998 με 1-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ