aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ! Dilly ding, dilly dong!»

«Είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ! Dilly ding, dilly dong!»

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να ήταν αυτός που μας είχε συνηθίσει σε χαρακτηριστικές δηλώσεις κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων Τύπου, ωστόσο ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποτελεί (μαζί με τον Γιούργκεν Κλοπ), τον άξιο διάδοχό του!

Ο τεχνικός της Λέστερ δεν μπόρεσε να κρύψει την ευχαρίστησή του για την έξοδο της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ, το έκανε με τον πλέον χαρακτηριστικό του τρόπο, ενώ δεν έκρυψε -επιτέλους- ότι οι «αλεπούδες» πάνε για την Πρέμιερ Λιγκ.

«Είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ! Dilly ding, dilly dong! Είναι απίστευτο. Τώρα προσπαθούμε να κατακτήσουμε την Πρέμιερ Λιγκ»

Το… ρεπερτόριο ατάκας ωστόσο δεν τελείωσε εκεί για τον Ιταλό: «Ο Οκαζάκι επιτέλους πέρασε το τεστ Αγγλικών, μπράβο του! Τώρα μπορεί να καταλάβει τι του λέω! Όχι, είναι φανταστικός. Είναι ένα καλό παιδί. Πάντα γελάει, όπως και ο Ενγκολό Καντέ. Είναι καλά παιδιά και το ποδόσφαιρο έχει μία γλώσσα.

Ο Μαχρέζ είναι φανταστικός. Ο Ριγιάντ είναι το φως μας. Όταν ανάβει, η Λέστερ αλλάζει χρώμα».

Ο Τζέμι Βάρντι είναι τιμωρημένος και ο Ρανιέρι είναι έτοιμος να αλλάξει την στρατηγική της ομάδας:«Πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Χωρίς τον Τζέιμι Βάρντι, θα αλλάξουμε στρατηγική, αλλά θα δούμε την Κυριακή. Ο Ουγιόα αξίζει να παίζει, αλλά υπάρχει μία ομάδα και σκέφτομαι τι είναι καλύτερο για την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ