aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΈγινε έξαλλος με τον Κλοπ ο προπονητής της Εθνικής Σενεγάλης: «Ποιος πιστεύει ότι είναι;»

Έγινε έξαλλος με τον Κλοπ ο προπονητής της Εθνικής Σενεγάλης: «Ποιος πιστεύει ότι είναι;»

Έξαλλος με τον Γιούργκεν Κλοπ, έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε στις οποίες χαρακτήρισε «μικρό τουρνουά», τον Κύπελλο Εθνών Αφρικής έγινε ο προπονητής της Εθνικής Σενεγάλης Αλιού Σισέ.

Χωρίς τους Σαντιό Μανέ, Μοχάμεντ Σαλάχ και Ναμπί Κεϊτά, οι οποίοι θα απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα πορευτεί στις αρχές του 2022 η Λίβερπουλ.

Πρόσφατα ο τεχνικός των «κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ, σε δηλώσεις που έκανε χαρακτήρισε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής «μικρό τουρνουά», κάτι που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ένας δημοσιογράφος, να του ζητήσει να απολογηθεί καθώς του εξήγησε πως με τα λεγόμενα του προσέβαλε το έθνος.

Θέση για το συγκεκριμένο θέμα πήρε αυτή τη φορά, ο τεχνικός της Εθνικής Σενεγάλης Αλιού Σισέ, ο οποίος από την πλευρά του εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Γερμανού προπονητή της αγγλικής ομάδας.

«Ποιος πιστεύει ότι είναι ο Κλοπ; Εγώ προπονώ τη Σενεγάλη και οι παίκτες μου παίζουν για τον Κλοπ στη Λίβερπουλ. Σέβομαι τη Λίβερπουλ αλλά όχι τον Κλοπ που υπονομεύει τα αφρικανικά ποδοσφαιρικά γεγονότα. Είναι εδώ που είναι σήμερα λόγω Αφρικανών ποδοσφαιριστών. Σήμερα, έχει τα κότσια να αποκαλεί το AFCON ένα “μικρό τουρνουά”. Η AFCON έχει τον ίδιο αριθμό συμμετεχόντων, 24, με το UEFA. Ποιος νομίζει λοιπόν ότι είναι; Η AFCON θα έχει τους ίδιους σούπερ σταρ που τον βοηθούν αυτή τη στιγμή να λάμψει στη Λίβερπουλ. Το AFCON είναι της ίδιας ποιότητας με το Euro» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ