aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΈφυγε από το σπίτι η γυναίκα του Σίγκουρντσον που κατηγορείται για παιδοφιλία!

Έφυγε από το σπίτι η γυναίκα του Σίγκουρντσον που κατηγορείται για παιδοφιλία!

Η γυναίκα του Γκίλφι Σίγκουρντσον, ο οποίος φέρεται να είναι ο ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για παιδοφιλία, μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι που διέμεναν!

Εγκατέλειψε το σπίτι που διέμενε με τον Γκίλφι Σίγκουρντσον η γυναίκα του! Ο Ισλανδός χαφ της Έβερτον φέρεται πως είναι ο ποδοσφαιριστής (σύμφωνα με Μέσα της πατρίδας του) που κατηγορείται για παιδοφιλία και όλο αυτό, όπως ήταν λογικό, δεν ήχησε καλά στα αυτιά της συζύγου του.
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Mail», η γυναίκα του Σίγκουρντσον μάζεψε τα πράγματά της και εθεάθη να φεύγει από το σπίτι, υπό τη συνοδεία του πατέρα της
Ο Σίγκουρντσον συνελήφθη από την αστυνομία του Μάντσεστερ προ ημερών και κρατήθηκε προσωρινά, μέχρι που πλήρωσε την εγγύηση για να αποφυλακιστεί και να περιμένει τη δικάσιμο, εφόσον του απαγγελθούν κατηγορίες. Αυτή τη στιγμή ο Ισλανδός χαφ μένει σε άλλο σπίτι, το οποίο βρίσκεται επί 24ωρη παρακολούθηση για να μην υπάρχουν… παρατράγουδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ