aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΈφτυσε παίκτη της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ποντένσε και δεν αποβλήθηκε ούτε με το VAR!

Έφτυσε παίκτη της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ποντένσε και δεν αποβλήθηκε ούτε με το VAR!

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Γουλβς!

Συγκεκριμένα, στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε έφτυσε στο πρόσωπό τον σκόρερ και εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Μπρέναν Τζόνσον, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Κρις Κάβανο, να μην βλέπει το ατόπημα του 27χρονου Πορτογάλου, με αποτέλεσμα να μην τον αποβάλλει!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο VAR κλήθηκε να ελέγξει τη φάση, προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος αν υπάρχει κόκκινη κάρτα ή όχι, με την άνεση των ριπλέι, επιβεβαιώνοντας την παράβαση, αλλά ούτε αυτός είδε την εν λόγω παράβαση, η οποία φυσικά, βάσει κανονισμού, θεωρείται αντιαθλητική ενέργεια.

Έτσι, ο Ποντένσε έμεινε ατιμώρητος και συνέχισε κανονικά, για τα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Για την ιστορία, οι δύο παίκτες ήταν και πρωταγωνιστές των ομάδων τους, σκοράροντας τα δύο τέρματα της αναμέτρησης (1-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ