aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΈφτασε στο Μάντσεστερ και υπογράφει με τη Σίτι ο Σέρχιο Γκόμεθ

Έφτασε στο Μάντσεστερ και υπογράφει με τη Σίτι ο Σέρχιο Γκόμεθ

Πολύ κοντά στην τέταρτη φετινή της μεταγραφή βρίσκεται η Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να ανακοινώσει την απόκτηση του Ισπανού μπακ-χαφ, ΣέρχιοΓκόμεθ, ο οποίος έχει ήδη φτάσει στο Μάντσεστερ, ώστε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιο του, με την Άντερλεχτ να εισπράττει ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, που ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, μετακινήθηκε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ τον Ιανουάριο του 2018, ενώ λίγους μήνες αργότερα δόθηκε δανεικός στην Ουέσκα.

Την περσινή σεζόν ο Σέρχιο Γκόμεθ, αγωνίστηκε στη Jupiler Leagueτου Βελγίου με τη φανέλα της Άντερλεχτ, καταγράφοντας 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μοιράζοντας 15 ασίστ και σκοράροντας 7 φορές, ως αριστερός μπακ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ