aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΈχει κοιμηθεί με 26 γυναίκες επειδή μοιάζει με τον Ρανιέρι!

Έχει κοιμηθεί με 26 γυναίκες επειδή μοιάζει με τον Ρανιέρι!

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας από τη Λέστερ έχει κάνει τον Κλαούντιο Ρανιέρι αναγνωρίσιμο σε κάθε γωνιά του Νησιού και όχι μόνο. Είναι μάλιστα τέτοια η λατρεία του κόσμου για τον Ιταλό προπονητή που ακόμα και ο… σωσίας του μπορεί να το εκμεταλλευτεί!

Ο 56χρονος Σκωτσέζος λοιπόν ηλεκτρολόγος ονόματι Άλαν Άσκοφτ που μοιάζει απίστευτα με τον Ρανιέρι, αποκάλυψε με συνέντευξή του στην «Sunday Sport» ότι από τότε που η Λέστερ πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της εκείνος επωφελήθηκε από την ομοιότητά του με τον προπονητή της για να… ρίξει στο κρεβάτι του 26 γυναίκες!

sunday sport

«Αισθάνομαι τυχερός, είναι σαν να έχω κερδίσει σε λοταρία. Κάθε φορά που έβγαινα για βόλτα στο δρόμο με πλησίαζε μία γυναίκα και άρχισε να με φλερτάρει. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ουδέποτε είπα πως ήμουν ο Ρανιέρι, απλά υπέκυψα στη γοητεία των οπαδών του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο σωσίας του προπονητή της Λέστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ