aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Δυνατό» όνομα στην κορυφή της λίστας για τον πάγκο της Νιούκαστλ

«Δυνατό» όνομα στην κορυφή της λίστας για τον πάγκο της Νιούκαστλ

Τις τελευταίες του ημέρες στην τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ, διανύει ο Στιβ Μπρους, με τους Σαουδάραβες να τον αντικαθιστούν άμεσα, και τον Γκρέιμ Τζόουνς να αναμένεται να εκπροσωπήσει τον σύλλογό του, στο ματς απέναντι στην Τότεναμ, την ερχόμενη εβδομάδα.

Παρόλα αυτά, το κυριότερο θέμα για τις «καρακάξες» αποτελεί η αντικατάσταση του 60άχρονου τεχνικού. Τα ονόματα στην λίστα είναι πολλά, αλλά στην κορυφή αυτής φαίνεται πως φιγουράρει ο Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός προπονητής, που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Ίντερ, αλλά πλέον είναι άνεργος, και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κόντε την προηγούμενη εβδομάδα, είχε διαψεύσει τα σενάρια, αλλά πλέον φαίνεται πως παρακολουθεί τις εξελίξεις, με ορισμένες πηγές να προσθέτουν πως θα ήθελε να αποτελέσει τον διάδοχο του Στιβ Μπρους, και να επιστρέψει στην Premier League μετά από μία τριετία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ