aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΔούλεψε για πάρτη της και για τη Σίτι η Τότεναμ (vid)

Δούλεψε για πάρτη της και για τη Σίτι η Τότεναμ (vid)

Μπορεί να μην νίκησε, μπορεί να μην ήταν αυτή που πήρε το κρίσιμο προβάδισμα στο ματς και να έμεινε πίσω στο σκορ με 1-2, αλλά η Τότεναμ ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2.

Οι Λονδρέζοι που πλέον δείχνουν όλο και περισσότερο ένα σύνολο που αρμόζει στα «θέλω» του Αντόνιο Κόντε πήρε τον βαθμό κόντρα στους «κόκκινους», δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν το αριθμητικό πλεονέκτημα στα τελευταία 20 λεπτά λόγω αποβολής του Ρόμπερτσον με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, εξαιτίας του βίαιου μαρκαρίσματος στον Έμερσον και περιορίστηκαν στον έναν βαθμό. Το αποτέλεσμα φυσικά σκόρπισε χαμόγελα και στην «μπλε» πλευρά του Μάντσεστερ, καθώς η Σίτι είναι πλέον στην 1η θέση με τρεις βαθμούς.

Σε ό,τι αφορά στην αναμέτρηση, η Τότεναμ με «όπλο» και την έδρα της μπήκε… γκαζωμένη και αφού έχασε ευκαιρίες, δικαιώθηκε πολύ νωρίς, αφού στο 13’ ο Χάρι Κέιν πήρε μια πολύ ωραία πάσα από τον Εντομπελέ και με πλασέ στη δεξιά γωνία νίκησε τον Άλισον, ανοίγοντας το σκορ.

Η απάντηση δεν άργησε πολύ να έρθει, καθώς ο Ρόμπερτον βρήκε με σέντρα τον Ζότα και ο Πορτογάλος με κεφαλιά στο 35’ πέτυχε τον Γιορίς στην αντίθετη τροχιά του σώματός του, μην μπορώντας να αποσοβήσει το 1-1.

Αυτή η εξέλιξη αύξησε τα επίπεδα αυτοπεποίθησης της Λίβερπουλ, οι παίκτες του Κλοπ άρχισαν σιγά-σιγά να κερδίζουν μέτρα και τελικά πέτυχαν την ανατροπή, όταν σε φάση διαρκείας, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έκανε τη σέντρα-σουτ και ο Ρόμπερτσον με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Ωστόσο, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν ήταν διατεθειμένη να παραιτηθεί τόσο εύκολα και στο 74’ ο Σον από πάσα του Γουίνκς και λανθασμένη εκτίμηση του Άλισον, ισοφάρισε σε 2-2. Η αποβολή του Ρόμπερτσον στο 77’ για το σκληρό του μαρκάρισμα στον Έμερσον, έφερε στο ματς τον Τσιμίκα, με το σκορ να μένει μέχρι το τέλος.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ