aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιπλωματική απάντηση από Τσεχ για την επιστροφή στην Τσέλσι!

Διπλωματική απάντηση από Τσεχ για την επιστροφή στην Τσέλσι!

Ο Πετρ Τσεχ φαίνεται πως μετά τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, θα επιστρέψει στην Τσέλσι ως αθλητικός διευθυντής και όταν μίλησε για το σενάριο αυτό, δεν το διέψευσε!

Ο 37χρονος γκολκίπερ που έγραψε ιστορία με τους «μπλε», άλλαξε… γειτονιά στο Λονδίνο για να παίξει στην Άρσεναλ και ρίχνει τους τίτλους τέλους έπειτα από μια 20ετία ως επαγγελματίας, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να βρεθεί ξανά στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ, την 29η του μηνός στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι και η φημολογία τον θέλει να έχει αποδεχθεί πρόταση από τους «μπλε» για να επιστρέψει στον σύλλογο, από το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί επί τούτου, αρκέστηκε απλά να πει: «Παρά τα δημοσιεύματα, έχω ξαναπεί ότι οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον μου θα γίνει γνωστή μετά το τελευταίο μου ματς. Τώρα όλο το ενδιαφέρον και η συγκέντρωσή μου είναι στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ