aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δίνει 80.000.000 ευρώ για Κοουτίνιο!

O Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο διακαής πόθος της Παρί Σεν Ζερμέν και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποκτήσει από τη Μονακό. Έχει τα λεφτά για να δελεάσει τους Μονεγάσκους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αν και είναι λογικό η πρωταθλήτρια Γαλλίας να μην θέλει να δει την βασική της αντίπαλο να δυναμώνει τόσο πολύ.

Εφόσον δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση, η Παρί σκέφτεται να… απλώσει έναν πακτωλό εκατομμυρίων ευρώ στη Λίβερπουλ για τον Φελίπε Κοουτίνιο. Είναι το Plan B σε περίπτωση που δεν πάρει τον 18χρονο φορ και αυτό όσο να ‘ναι, ανησυχεί τους φίλους των ρεντς.

Η Equipe αποκάλυψε το Σάββατο πως ο Βραζιλιάνος αποτελεί το ιδανικό μετεγραφικό σενάριο για την Παρί σε περίπτωση που δεν κάνει δικό της τον Εμπαπέ ενώ δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας Le10Sport αναφέρει πως η Παρί προτίθεται να δαπανήσει 80.000.000 ευρώ για να πάρει από τους τους κόκκινους τον Κοουτίνιο και να τον φέρει στο Παρίσι.

Η αγγλική ιστοσελίδα Metro.co.uk, τονίζει με τη σειρά της πως η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να μπει σε συζητήσεις για την πώληση του 25χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, αρκεί να ικανοποιηθούν δυο όροι. Πρώτον, να ανέβει η Παρί κατά 10.000.000 ευρώ και η δεύτερη είναι να έχει βρεθεί διάδοχός του, ώστε να συναινέσει και ο Γερμανός προπονητής της ομάδας, ο Γιούργκεν Κλοπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ