aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΔιέψευσε τις φήμες η μητέρα του Κριστιάνο: «Καταπληκτικό κορίτσι η Τζορτζίνα»

Διέψευσε τις φήμες η μητέρα του Κριστιάνο: «Καταπληκτικό κορίτσι η Τζορτζίνα»

Να βάλει τέλος στις φήμες που ήθελαν να μην εγκρίνει για τον γιο της την Τζορτζίνα Ροντρίγκες έσπευσε η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Ντολόρες Αβέιρο σε συνέντευξή της στην Πορτογαλία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εγκυμονούσα σύντροφο του 36χρονου σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είναι καταπληκτικό κορίτσι και ένα σπουδαίο στήριγμα για τον Κριστιάνο», τόνισε η μητέρα του CR7, ενώ πρόσθεσε πως ανυπομονεί για την άφιξη του γιου της και της οικογένειάς του στη Μαδέιρα για να περάσουν τις γιορτές. Μάλιστα, η ίδια στις 31 Δεκεμβρίου κλείνει τα 67. «Κάθε χρόνο περνάμε υπέροχα. Ανταλλάσσουμε δώρα και γελάμε πολύ. Έχω όλα όσα χρειάζομαι», ανέφερε.

Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η Ντολόρες Αβέιρο δεν έδινε την έγκρισή της στον γιο της για την Τζορτζίνα Ροντρίγκες και μάλιστα φέρεται να του είχε συστήσει να μην την παντρευτεί, φοβούμενη πως εκείνη θέλει να εξασφαλίσει μέρος της αμύθητης περιουσίας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ