aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΔιαστημικός Χάαλαντ ανέβασε τη Σίτι στο -2 από την κορυφή (vid)

Διαστημικός Χάαλαντ ανέβασε τη Σίτι στο -2 από την κορυφή (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ… οργίασε σημειώνοντας χατ τρικ και η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι ενάντια στη Γουλβς απλουστεύτηκε κατά πολύ, με τους «πολίτες» να επικρατούν 3-0 εντός έδρας και να ανεβαίνουν στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας – όπου παραμένει η Άρσεναλ, που παίζει σε λίγο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νορβηγός παικταράς, που έφτασε τα 25 γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη των «πολιτών» με ωραία κεφαλιά στο 40ο λεπτό, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 50’.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Χάαλαντ τελείωσε ουσιαστικά το ματς ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με κοντινό σουτ μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα των «λύκων».

Την ίδια ώρα, Λιντς και Μπρέντφορντ έμεναν στο 0-0, σε ένα ματς που πιθανότατα θα ξεχαστεί γρήγορα – με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν έτσι στην 8η θέση και να αφήνουν πίσω τους τη Λίβερπουλ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ