aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΔεν το βάζει κάτω η Μπαρτσελόνα: Αρχίζει διαπραγματεύσεις για τον Κουτίνιο

Δεν το βάζει κάτω η Μπαρτσελόνα: Αρχίζει διαπραγματεύσεις για τον Κουτίνιο

Αποφασισμένη να κάνει τον Κουτίνιο δικό της είναι η Μπαρτσελόνα η οποία δεν έχει καμία πρόθεση να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η sport.es ο ισπανικός σύλλογος έχει αποφασίσει να τρέξει τις διαδικασίες για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο άσο της Λίβερπουλ καταθέτοντας πρόταση. Αρχικά, έχει κλειστεί ένα ραντεβού ανθρώπων της Μπάρτσα με τους μάνατζερ του παίκτη στις 3 του χρόνο και μετά σκοπεύουν να χτυπήσουν επίσημα την «πόρτα» της αγγλικής ομάδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτιμάται ότι οι απαιτήσεις της Λίβεπουλ θα ανέλθουν στα 140 εκατ. ευρώ, ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και μπόνους. Εάν η Μπαρτσελόνα ρίξει στο τραπέζι ένα ποσό σε αυτό το επίπεδο τότε εκτιμάται ότι έχει πιθανότητες να πάρει το ΟΚ και να κάνει τη μεταγραφή.

Ωστόσο, αυτό που έχουν κάνει ξεκάθαρο οι υπεύθυνοι της Μπαρτσελόνα είναι ότι θέλουν θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα, θετικά ή αρνητικά, γρήγορα, μέσα σε λίγες ημέρες. Δεν θέλουν θα γίνει σίριαλ η μεταγραφή και πάλι, όπως το καλοκαίρι… Όταν έλαβαν αρνητική απάντηση από τους ρεντς τις τελευταίες ημέρες και είχαν λιγοστό χρόνο να κινηθούν για άλλον παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ