aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΔεν τα παρατάει για Γκριεζμάν η Γιουνάιτεντ!

Δεν τα παρατάει για Γκριεζμάν η Γιουνάιτεντ!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν βρέθηκε πολύ κοντά στην αποχώρηση του από την Ατλέτικο Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο άλλαξε απόφαση τελευταία στιγμή και ανανέωσε με τους Μαδριλένους, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού Μπαρσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ωστόσο αγγλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας και εισηγήθηκε την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, τονίζοντας πως πρέπει να αρχίσουν σύντομα οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά των «ροχιμπλάνκος».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να βγάλουν περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ από τα ταμεία τους για να φέρουν στο Ολντ Τράφορντ τον Αντουάν Γκριεζμάν. Από την στιγμή που φτάσει στα γραφεία των Ισπανών μια τέτοια προσφορά τότε το… ναι είναι δεδομένο, καθώς μιλάμε γα τεράστιο ποσό. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα μεγαθήρια που θα μπορέσουν να ματσάρουν μια τέτοια πρόταση, όπως η Παρί και η Μπαρσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ