aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΔεν μάσησε από τις αποδοκιμασίες στο «Ολντ Τράφορντ» ο Τζέραρντ - Πώς αντέδρασε

Δεν μάσησε από τις αποδοκιμασίες στο «Ολντ Τράφορντ» ο Τζέραρντ – Πώς αντέδρασε

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατόρθωσε μετά κόπων και βασάνων να αποκλείσει με 1-0 την Άστον Βίλα στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. «Αλατοπίπερο» στην αναμέτρηση πρόσφερε η παρουσία του Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο των «χωριατών», με τον θρύλο της Λίβερπουλ να έρχεται για πρώτη φορά ως αντίπαλος προπονητής στο «Ολντ Τράφορντ».

Το κοινό των γηπεδούχων αποδοκίμασε τον Άγγλο πρώην διεθνή μέσο για το παρελθόν του στη Λίβερπουλ, αλλά εκείνος δεν… μάσησε. Μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο και κατευθυνόμενος στον πάγκο του, γύρισε και κοίταξε… επιδεικτικά ενώ έβαζε μια τσίχλα στο στόμα του την κερκίδα «Στρέτφορντ Εντ» και συνέχισε να περπατά με πίσω βήματα. Μετά τον αγώνα, όταν ρωτήθηκε για την «υποδοχή», πέταξε το… καρφί του. «Ήσυχα ήταν. Έχω πάει σε πολύ πιο θορυβώδη γήπεδα από αυτό», τόνισε.

Ο Τζέραρντ ουδέποτε έκρυψε πως δεν συμπαθεί τη Γιουνάιτεντ. Στην αυτοβιογραφία του είχε αναφέρει: «Μας έμαθαν από μικρούς να απεχθανόμαστε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μας εμφυτεύτηκε στο μυαλό, έκανε σκληρές τις καρδιές μας και κυρίευσε τις ψυχές μας ως φίλων της Λίβερπουλ. Ήταν σαν να έκαναν τατουάζ στο μυαλό κάθε οπαδού της Λίβερπουλ. Ποτέ δεν γουστάραμε ο ένας των άλλων, ως ομάδες και πόλεις, αλλά η αντιπαλότητα έγινε ακόμη πιο βαθιά. Για πάνω από 26 χρόνια ένιωθα πως είναι ο εχθρός. Η φανέλα της είναι η μόνη που δεν επιτρέπω να μπαίνει στο σπίτι μου. Έχω μεγάλη συλλογή από εμφανίσεις που έχω ανταλλάξει με άλλους παίκτες, αλλά καμία με παίκτη της Γιουνάιτεντ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ