aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΔείξε μου το τατουάζ σου, να σου πω ποιον αθλητή λατρεύεις! (pics)

Δείξε μου το τατουάζ σου, να σου πω ποιον αθλητή λατρεύεις! (pics)

Η αφίσα στο γήπεδο είναι πια ξεπερασμένη. Τώρα η μόδα επιτάσσει τατουάζ. Κάποιοι μπορεί να το χαρακτηρίσουν τρέλα. Να… σημαδεύεις το σώμα σου με τη μορφή ενός αθλητή που αποθεώνεις κάθε εβδομάδα στα γήπεδα. Να την χαράσεις ανεξίτηλα και να την κουβαλάς για πάντα μαζί σου.

Η αλήθεια είναι πως κάποια από αυτά τα τατουάζ είναι αληθινά έργα τέχνης. Σχεδιασμένα με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να αποτυπώνουν όχι μόνο μορφές, αλλά και συναισθήματα.

Ένας οπαδός του Δημήτρη Διαμαντίδη «υπέμεινε» 11,5 ώρες για να αποκτήσει ένα τατουάζ με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο θα κουβαλά για πάντα στο πόδι του. Δεν είναι ο πρώτος που το έκανε…

Ο τελικός της Ναντ το 1992 κόντρα στη Ρεάλ για το Κύπελλο Κυπελλούχων θα μείνει για πάντα στη μνήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ. Το περίφημο λάθος του Φασούλα, δηλαδή η πάσα που έδωσε την ευκαιρία στον Ρίκι Μπράουν να διαμορφώσει το 65-63, το απίστευτο τρίποντο του Πρέλεβιτς που προηγήθηκε, το κλάμα του Μπάνε, ο οποίος είχε πέσει στο παρκέ. Αυτό το τελευταίο στιγμιότυπο αποτυπώθηκε σε ένα τρομερό τατουάζ που έκανε οπαδός του «Δικεφάλου του Βορρά».

t1

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι ένας θρύλος της Γιουβέντους. Eίδωλο για εκατομμύρια οπαδούς της «μεγάλης κυρίας». Ένας εξ αυτών έχει τον «Τζίτζι» στο μπράτσο του.

t2

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Φραντσέσκο Τότι στη Ρόμα. Ένας Σουηδός οπαδός των «τζιαλορόσι» το… τερμάτισε. Έχει στην πλάτη του το Κολοσαίο και δίπλα τον «capitano». «Είναι μία επίδειξη αναγνώρισης προς τον αρχηγό μας, για την πίστη του προς τον σύλλογο και για το γεγονός πως είναι ο βασιλιάς της Ρώμης. Είμαι οπαδός της Ρόμα από τα έξι μου» είπε για να… δικαιολογηθεί.

t3

Υπάρχει και άλλος τρελός και παλαβός με τον Τότι. Πρόκειται γι’ αυτόν που έκανε τατουάζ την… selfie που είχε βγάλει ο αρχηγός της Ρόμα για να πανηγυρίσει γκολ στο ντέρμπι με τη Λάτσιο!

t4

Ο Λιονέλ Μέσι είναι, επίσης, ένας αθλητής ο οποίος έχει αποτυπωθεί ουκ ολίγες φορές σε τατουάζ. Είναι πολλοί, εξάλλου, οι φανατικοί οπαδοί του. Κάποιοι τον «χτύπησαν» στο στήθος…

t5

Άλλοι στο μπούτι…

t6

Και άλλοι στην πλάτη…

t7

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς υπήρξε είδωλο στους Μαϊάμι Χιτ. Κάποιοι πίστευαν ότι θα μείνει για πάντα εκεί. Αυτός έφυγε, αλλά κάποιος θα τον έχει για πάντα στην πλάτη του.

t8

Ο Αντ Ράντκλιφ είναι μία κατηγορία μόνος του. Φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει «χτυπήσει» στο σώμα του τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον Ερίκ Καντονά και τον Τζορτζ Μπεστ .

t9

Ο θρίαμβος της Λέστερ πέρυσι στην Πρέμιερ Λιγκ ανέδειξε τον Κλαούντιο Ρανιέρι σε ηγέτη της ομάδας. Ο Βάρντι και ο Μαχρέζ έβαζαν τα γκολ των «Αλεπούδων», αλλά ήταν ο Ιταλός αυτός που τους κατηύθυνε μαεστρικά από τον πάγκο. Κι έτσι κέρδισε περίοπτη θέση στην… πλάτη ενός οπαδού της Λέστερ.

t10

Υπήρξε, βέβαια, κι άλλος φίλος των πρωταθλητών Αγγλίας, ο οποίος προτίμησε να αποτυπώσει τη μορφή του Ρανιέρι στο χέρι του.

t11

Ο Πάουλο ντι Κάνιο είχε πανηγυρίσει έξαλλα την νίκη της Σάντερλαντ επί της Νιούκαστλ τον Απρίλιο του 2013. Η επικράτηση στο ντέρμπι του μίσους στην Αγγλία αποτυπώθηκε με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο στην πλάτη οπαδού της Σάντερλαντ… Έξι μήνες μετά ο Ιταλός τεχνικός απολύθηκε. Παίκτες και προπονητές έρχονται και φεύγουν, αλλά τα τατουάζ μένουν!

t12

Ακόμα και ο Χόρχε Σαμπάολι έγινε τατουάζ! Ο Αργεντινός προπονητής οδήγησε την εθνική ομάδα της Χιλής στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα. Ένας Χιλιανός, λοιπόν, για να δείξει την ευγνωμοσύνη του τον έκανε τατουάζ σε περίοπτη θέση, στα οπίσθιά του!

t13

Και το… δολοφονικό βλέμμα του Μάικλ Φελπς στον Τσαντ Λε Κλος πριν από την ημιτελική κούρσα των 200 μέτρων πεταλούδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έγινε έργο τέχνης σε πόδι οπαδού του Αμερικανού θρύλου της κολύμβησης.

t14

Υπήρξε, βέβαια, και οπαδός της ΑΕΚ που έκανε τατουάζ τον Δημήτρη Μελισσανίδη… Ούτε τον Μαύρο, ούτε τον Νεστορίδη, ούτε καν τον Ντέμη Νικολαΐδη.

t15

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ