aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΔεύτερη γκέλα για τη Λίβερπουλ και από νωρίς στο... -4 (vid)

Δεύτερη γκέλα για τη Λίβερπουλ και από νωρίς στο… -4 (vid)

Η Λίβερπουλ έμεινε και στην 2η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ δίχως νίκη, όμως, όπως και στην πρεμιέρα, έτσι και τώρα έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας. Πριν από μια εβδομάδα ήταν η συνεργασία των Σαλάχ και Νούνιες, τώρα ήταν το γκολ του Ντίας και μάλιστα σε σημείο όπου οι «κόκκινοι» είχαν μείνει με 10 παίκτες, για το τελικό 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ».

Ο Ντάργουιν Νούνιες αυτή τη φορά πήρε φανέλα βασικού από τον Γιούργκεν Κλοπ, όμως ήταν πολύ κακό το ντεμπούτο του στο «Άνφιλντ» σε ματς πρωταθλήματος.

Ο Ουρουγουανός μαζί με τον Χάρβεϊ Έλιοτ ήταν οι πιο δραστήριοι από πλευράς Λίβερπουλ, ωστόσο, όσο περνούσαν τα λεπτά στο ματς και μετά το πρώτο 10λεπτο όπου οι «κόκκινοι» έδειξαν τις διαθέσεις τους, η Πάλας οργανώθηκε πολύ σωστά με πολλά κορμιά πίσω από τη μπάλα.

Η ταχύτητα του Γουίλφριντ Ζαχά μπορούσε να προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην άμυνα των Κυπελλούχων όπου βρισκόταν ο Ναθάνιελ Φίλιπς πλάι στον Φαν Ντάικ και κάπως έτσι ήρθε το γκολ για τους Λονδρέζους στο 32ο λεπτό. Ο Ιβοριανός έφυγε στο χώρο από μπαλιά του Έζε, καλυπτόταν απόλυτα, έφτασε απέναντι από τον Άλισον και πλάσαρε για το 1-0.

Λίγο πριν την ανάπαυλα η Λίβερπουλ κατάφερε να βρει μια… σπιθαμή για να περάσει τη μπάλα προς τα καρέ των φιλοξενούμενων με πιθανότητες για γκολ, όμως, ο Νούνιες αφού πρώτα κατέβασε από πλάγια θέση με το στήθος, έκανε το πλασέ με δυσκολία και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων» στο 56′ άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο όταν απάντησε στην πρόκληση του Άντερσεν, τον χτύπησε με το κεφάλι και αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Κλοπ θα τον στερηθεί για τρία ματς. Η Λίβερπουλ κατάφερε να μην χάσει την ψυχραιμία της με το αριθμητικό μειονέκτημα και στο 61′ ο Λουίς Ντίας με υπέροχη ενέργεια από αριστερά και έχοντας τη μπάλα στο δεξί, έφτασε μέχρι το ημικύκλιο της περιοχής για να εξαπολύσει ένα φαλτσαριστό σουτ και να γράψει το 1-1.

Ο Κλοπ ήξερε πως να φρεσκάρει την ομάδα του περνώντας στο παιχνίδι τους Καρβάλιο, Χέντερσον και Τσιμίκα, το κακό όμως ήταν πως ο Σαλάχ βρέθηκε σε πολύ κακή βραδιά, σε ένα ματς που η αντίπαλη άμυνα είχε καταφέρει να τα βγάλει πέρα με τους επιθετικούς της Λίβερπουλ και ταυτόχρονα να μοιάζει απειλητική. Κάπως έτσι έγινε και στο 78′ όταν σε κενή εστία ο Ζαχά κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι με προβολή και να χάσει τεράστια ευκαιρία για τη νίκη των «αετών». Τελικά το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε παρά τις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων που έμειναν δίχως νίκη και στην δεύτερη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ