aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΧόρεψε… σάμπα και προκρίθηκε η Γιουνάιτεντ! (vid)

Χόρεψε… σάμπα και προκρίθηκε η Γιουνάιτεντ! (vid)

Να περάσει ο επόμενος! Αν και ζορίστηκε στο πρώτο ημίχρονο -όπως και η Τότεναμ νωρίτερα- η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε… αγριεμένη στο δεύτερο 45λεπτο κόντρα στη Ρέντινγκ και με συνοπτικές διαδικασίες πέτυχε τρία γκολ, επικράτησε 3-1 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας!

Υπόθεση… Βραζιλιάνων ήταν η άνετη, τελικά, επικράτηση των «κόκκινων διαβόλων», με τον Κασεμίρο να «γράφει» δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο και τον Φρεντ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα!

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε το σκορ στο 55′, για το 1-0! Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Άντονι, ο Κασεμίρο βγήκε τετ-α-τετ και με πολύ ωραίο σκάψιμο της μπάλας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 58′, δε, δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον ΜακΊντιρ και ο Λούμλι δεν είχε περιθώρια αντίδρασης, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει το 2-0! Οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» και τρίτη φορά, ωστόσο, στο 67′, με τον Φερνάντες να γυρίζει την μπάλα και τον Φρεντ -που είχε ασίστ στο προηγούμενο γκολ- με τακουνάκι να πετυχαίνει το 3-0!

Οι μαχητικοί -κυρίως στο πρώτο ημίχρονο- φιλοξενούμενοι βρήκαν, πάντως, το γκολ της τιμής στο 72′. Μετά από κόρνερ του Ίντσε και κεφαλιά του Εμπένγκε, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο γήπεδο, η Ρέντινγκ μείωσε σε 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Το πρόγραμμα της φάσης των «32» του FA Cup

Παρασκευή 27/1
Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ 1-0

Σάββατο 28/1
Γουόλσολ-Λέστερ 0-1
Άκρινγκτον-Λιντς 1-3
Μπλάκμπερν-Μπέρμιγχαμ 2-2
Μπρίστολ Σίτι-Γουέστ Μπρομ 3-0
Φούλαμ-Σάντερλαντ 1-1
Ίπσουιτς-Μπέρνλι 0-0
Λούτον-Γκρίμσμπι 2-2
Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Φλίτγουντ 1-1
Σαουθάμπτον-Μπλάκπουλ 2-1
Πρέστον-Τότεναμ 0-3
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρέντινγκ 3-1

Κυριακή 29/1
Μπράιτον-Λίβερπουλ (15:30)
Στόουκ-Στίβενεϊτζ (16:00)
Ρέξαμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (18:30)

Δευτέρα 30/1
Ντέρμπι-Γουέστ Χαμ (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ