aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΧεορχίνα Ροντρίγκες: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ερχόταν με την Bugatti να με πάρει από την δουλειά»...

Χεορχίνα Ροντρίγκες: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ερχόταν με την Bugatti να με πάρει από την δουλειά» (vid)

Στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «I am Georgina», που θα κυκλοφορήσει σήμερα (27/1) στο Netflix, η Χεορχίνα Ροντρίγκες αποκάλυψε τον τρόπο που γνωρίστηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η σύντροφος του «Cr7» μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τόνισε πως έμενε σε αποθήκη μέχρι της αλλάξει τη ζωή ο Πορτογάλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ήταν μια Πέμπτη του καλοκαιριού. Δούλευα στο κατάστημα Gucci. Θα έπρεπε να σχολάσω στις πέντε, αλλά μου τηλεφώνησε ένας συνάδελφος και μου είπε να περιμένω μισή ώρα επειδή θα ερχόταν μια πελάτισσα.

Όταν τελικά έφυγα, εμφανίστηκε ένας πανέμορφος άνδρας, σχεδόν δυο μέτρα, με ένα παιδί και μια παρέα φίλων. Πανέμορφος. Άρχισα να νιώθω… πεταλούδες στο στομάχι. Δεν μπορούσα καν να τον κοιτάξω. Ντρεπόμουν.

Ερχόταν να με πάρει από την δουλειά. Ερχόταν με την Bugatti. Οι συνάδελφοί μου είχαν τρελαθεί. Πήγαινα στην δουλειά με το λεωφορείο και έφευγα με Bugatti», αποκάλυψε το πασίγνωστο μοντέλο με τον Κριστιάνο να απαντά: «Τι να έκανα, αυτό το αυτοκίνητο είχα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ