aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΧέντερσον: «Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την ευημερία των παικτών»

Χέντερσον: «Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την ευημερία των παικτών»

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των αγώνων στην Premier League είναι γεμάτο, με τις ομάδες να αγωνίζονται στις 26 και τις 28 Δεκεμβρίου. Η πίεση στους ποδοσφαιριστές είναι μεγάλη, με τον αρχηγό της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, να εκφράζει την ανησυχία του για αδιαφορία που δείχνουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου για την ευημερία των παικτών.

«Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν πόσο έντονο είναι το ποδόσφαιρο μέχρι να το ζήσουν πραγματικά από πρώτο χέρι. Το ποδόσφαιρο για μάς είναι το παν και θέλουμε να είμαστε σε θέση να αποδίδουμε στο υψηλότερο επίπεδο κάθε φορά που πατάμε το πόδι μας στο γήπεδο. Και δυστυχώς, αυτή την περίοδο είναι δύσκολο να το κάνουμε. Κάπως έτσι είναι η κατάσταση εδώ και μερικά χρόνια τώρα. Και μετά ήρθε ο κορονοϊός και έγινε ακόμα πιο δύσκολο και ακόμη χειρότερο. Ανησυχώ ότι κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την ευημερία των παικτών», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των Κόκκινων στο BBC και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή δεν αισθάνομαι ότι οι παίκτες απολαμβάνουν τον σεβασμό που τους αξίζει. Ξέρω ότι ο κόσμος θα πει ότι παίρνουμε πολλά χρήματα για να βγούμε και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Το καταλαβαίνω, αλλά το ποδόσφαιρο είναι το παν για μάς. Και ειδικά εκείνοι οι παίκτες που παίζουν διεθνή και ευρωπαϊκά παιχνίδια μπορεί να πάρουν το πολύ δύο ή τρεις εβδομάδες άδεια το χρόνο.

Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι αρκετό για να ανακάμψει σωματικά και ψυχικά κάποιος από την προηγούμενη σεζόν. Αλλά και πάλι, δεν υπάρχει επικοινωνία με τους παίκτες όσον αφορά το τι σκέφτονται, κάτι που είναι μεγάλο πρόβλημα πραγματικά. Δεν λέω ότι πρέπει να ληφθούν αποφάσεις με βάση το τι σκέφτονται οι παίκτες, γιατί ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη, αλλά νομίζω ότι πρέπει να είναι μέρος μιας συζήτησης γιατί, τελικά, εμείς είμαστε αυτοί που βγαίνουμε έξω και παίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ