aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΧείρα... φιλίας από Γκουαρντιόλα σε Μουρίνιο

Χείρα… φιλίας από Γκουαρντιόλα σε Μουρίνιο

Τι και αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι; Όταν οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, το ενδιαφέρον χτυπάει… ταβάνι. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που το παιχνίδι της Δευτέρας στο πλαίσιο του International Champions Cup θα αναβιώσει την περιβόητη κόντρα του Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Μία κόντρα που ξεκίνησε όταν ο Πορτογάλος ήταν στον πάγκο της Ίντερ, συνεχίστηκε όταν πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον έχει μεταφερθεί στην Αγγλία και στην Premier League.

Όσον αφορά όμως την πρώτη τους αναμέτρηση που θα γίνει επί Αμερικάνικου εδάφους, ο Καταλανός τεχνικός τα βλέπει πιο χαλαρά τα πράγματα…

«Φυσικά και θα ανταλλάξω χειραψία με το Μουρίνιο. Είμαστε και οι δύο ευγενικοί άνθρωποι. Γιατί να μην το έκανα;», δήλωσε στη συνέντευξη τύπου και συνέχισε: «Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ ισχυρότεροι από ότι πέρυσι. Με αυτόν τον προπονητή και αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν μία πολύ καλή ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ