aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΧάσενχιουτλ: «Θα παίξουμε με τη Λίβερπουλ σαν να είναι ο δικός μας τελικός Champions League»

Χάσενχιουτλ: «Θα παίξουμε με τη Λίβερπουλ σαν να είναι ο δικός μας τελικός Champions League»

H Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σαουθάμπτον την Τρίτη (17/5. 21:45), ψάχνοντας μόνο το τρίποντο της νίκης, ώστε να διατηρήσει ζωντανές της ελπίδες της για κατάκτηση του τίτλου στη φετινή Premier League.

Παρά το γεγονός πως η Σαουθάμπτον δεν θα έχει βαθμολογικό κίνητρο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο προπονητής της, Ραλφ Χάσενχιουτλ, τόνισε πως η ομάδα του θα δώσει τα πάντα για να «κόψει τα φτερά» των «Reds».

«Οι φίλαθλοί μας γνωρίζουν πολύ καλά τι ομάδα θα αντιμετωπίσουμε, σε πόσο καλή φόρμα βρίσκονται και το πόσο δύσκολο θα είναι για εμάς κόντρα στους φιναλίστ του Champions League», τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτό το παιχνίδι θα είναι ο δικός μας τελικός Champions League και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, για να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας. Έχουμε δείξει ότι κόντρα στις κορυφαίες ομάδες μπορούμε να πετύχουμε. Αυτό χρειαζόμαστε και στο παιχνίδι της Τρίτης. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Κλοπ και η ομάδα του δεν πρόκειται να τα παρατήσουν στη μάχη του τίτλου. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε δώρα. Δεν θέλω να πω πως έχουμε πίεση, αφού δεν έχουμε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, αλλά θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Αυτό το κίνητρο είναι αρκετό για εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ