aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΧαρτς: Επίσημα στα χέρια 8.000 οπαδών η ιδιοκτησία της ομάδας!

Χαρτς: Επίσημα στα χέρια 8.000 οπαδών η ιδιοκτησία της ομάδας!

Η Χαρτς έγινε με κάθε επισημότητα το βρετανικό κλαμπ με το μεγαλύτερο fan base στο ιδιοκτησιακό καθεστώς μετά και τις υπογραφές από την Αν Μπατζ που θα παραμείνει ως πρόεδρος!

Η Αν Μπατζ απέκτησε τις μετοχές του συλλόγου και τον έβγαλε από το καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης πίσω στο 2014. Τότε, διέθεσε 2,5 εκατομμύρια λίρες για να πάρει τον έλεγχο του κλαμπ.

Εν έτει 2021 και με τους οπαδούς που είναι εγγεγραμμένοι στο Foundation of Hearts να συνεισφέρουν με συνέπεια και να καταφέρνουν να γίνουν μέχρι και βελτιωτικά έργα στο γήπεδο, η πλειοψηφία των μετοχών άλλαξε χέρια!

Η Χαρτς γίνεται το βρετανικό κλαμπ με την μεγαλύτερη μερίδα οπαδών – ιδιοκτητών στη Βρετανία, αφού περί τους 8.000 φίλους της ομάδας βρίσκονται στο Foundation, το οποίο απέκτησε τον απόλυτο έλεγχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ