aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΧαμός με τα κρούσματα στην Premier League – Τα περισσότερα από τον Μάιο του 2020

Χαμός με τα κρούσματα στην Premier League – Τα περισσότερα από τον Μάιο του 2020

Δύσκολη φαίνεται πως είναι η κατάσταση στην Premier League όσον αφορά την πρόσφατη έξαρση του κορωνοϊού, καθώς όπως έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια αρχή, τα θετικά κρούσματα μετά τα τεστ που έγιναν την περασμένη εβδομάδα έφτασαν σε νούμερα ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, από τον Μάιο του 2020 όπου και έχουν επιβληθεί τα εβδομαδιαία τεστ στις ομάδες, η περασμένη εβδομάδα είχε τα περισσότερα. Για την ακρίβεια, 42 ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον ιό, με την αύξηση να είναι ραγδαία, αφού στις προηγούμενες μετρήσεις τα κρούσματα ήταν μόλις 12.

Από αυτά τα 42, τα 20 ανήκουν στην Τότεναμ, που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται αφάνταστα από την πανδημία, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το πρόσφατο παιχνίδι της για το Europa Conference League κόντρα στη Ρεν, ενώ τα υπόλοιπα 22 μοιράζονται στις υπόλοιπες 19 ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ