aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΧαμηλότερο απ’ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα το ποσοστό εμβολιασμένων παικτών στην Premier League

Χαμηλότερο απ’ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα το ποσοστό εμβολιασμένων παικτών στην Premier League

Στοιχείο που αναπόφευκτα συνδέεται με το πλήθος κρουσμάτων και τις αναβολές αγώνων στην Premier League προέκυψε την Τρίτη. Όπως έγινε γνωστό, στο αγγλικό πρωτάθλημα υπάρχει το χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμένων παικτών από τις «μεγάλες» λίγκες.

Συγκεκριμένα αυτό φτάνει στο 77%, όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και στο 84%, όσον αφορά εκείνους που έχουν κάνει τουλάχιστον μια δόση.

Την ίδια ώρα το ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων παικτών στη Serie A φτάνει στο 98%, στη Ligue 1 το 95%, στην Bundesliga το 94% και στη La Liga πάνω από το 90%.
Θυμίζεται ότι εξαιτίας της διασποράς του covid-19 και της μετάλλαξης «Όμικρον», αναβλήθηκαν συνολικά έξι παιχνίδια της Premier League για τη 18η αγωνιστική, ενώ προκάλεσε και πλήθος αιτημάτων (που τελικά δεν εισακούστηκαν) για διακοπή μέχρι τον Γενάρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ