aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΧαλάει του Μίνα στη Γιουνάιτεντ, που παίρνει τελικά τον Αντερβάιράιλερντ

Χαλάει του Μίνα στη Γιουνάιτεντ, που παίρνει τελικά τον Αντερβάιράιλερντ

Ενώ όλα έδειχναν συμφωνία, τελικά φαίνεται να χαλάει η μεταγραφή του Γέρι Μίνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το Σάββατο, καταλανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Κολομβιανός έχει συμφωνήσει με τους «κόκκινους διαβόλους» και απέμενε το «ναι» της Μπαρτσελόνα ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στο «Ολντ Τράφορντ».

Ωστόσο, αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας η εφημερίδα «SUN» έγραψε ότι ο Μίνα ανέβασε τις οικονομικές απαιτήσεις του, τις οποίες δεν είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει η Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ίδιο ρεπορτάζ, ο αγγλικός σύλλογος κινείται πια για να «κλείσει» εντός των επόμενων 48 ωρών τον Τόμπι Αλντερβάιρλεντ από την Τότεναμ ώστε να ενισχύσει την άμυνά της.

Θυμίζουμε ότι στην Αγγλία φέτος η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται μία ημέρα πριν από τη σέντρα της Πρέμιερ Λιγκ κάτι που σημαίνει ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ