aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΧάαλαντ: «Η ζωή μου έχει αλλάξει, δεν μπορώ να ζω φυσιολογικά πλέον»

Χάαλαντ: «Η ζωή μου έχει αλλάξει, δεν μπορώ να ζω φυσιολογικά πλέον»

Από την Αυστρία στη γερμανική Bundesliga και τον μαγικό κόσμο του Champions League. Κι από την ξαφνική «εκτόξευση» στο διεθνές στερέωμα με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, στο μεγαθήριο της σύγχρονης Premier League που λέγεται Μάντσεστερ Σίτι και το all-time ρεκόρ τερμάτων σε μια σεζόν.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει διανύσει αστραπιαία όσα για άλλους θα έπαιρναν μια ποδοσφαιρική ζωή (αν τα κατάφερναν) και το status του έχει μετατραπεί ακόμα πιο ραγδαία σε αυτό του σούπερ σταρ, μόλις από τα 20 του χρόνια.

Ο Νορβηγός «killer» είναι… περίπτωση σε επίπεδο εικόνας, γιόρτασε το πρώτο του πρωτάθλημα στο Νησί με τις… πιτζάμες του και δείχνει να διαχειρίζεται έντεχνα την ξαφνική αλλαγή στη ζωή του. Κάτι που παραδέχθηκε κι ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «VG» της Νορβηγίας, μιλώντας για τις δυσκολίες που φέρει μαζί της η ζωή στο προσκήνιο, για τις οποίες όμως δεν παραπονιέται.

«Η ζωή έχει αλλάξει. Δεν μπορώ να ζω φυσιολογικά πλέον, αλλά έτσι είναι τα πράγματα.

«Νομίζω υπάρχουν μερικοί ακόμα άνθρωποι που ξέρουν ποιος είμαι πλέον, συνεπώς είναι λίγο πιο δύσκολο να κάνω τα πιο καθημερινά και φυσιολογικά πράγματα. Αλλά έτσι είναι η ζωή μου τώρα, δεν θα διαμαρτυρηθώ γι’ αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου όσο μπορώ κάθε μέρα και να έχω καλούς, ειλικρινείς και συμπαθείς ανθρώπους γύρω μου. Νομίζω αυτό είναι το κλειδί. Κι αυτό ακριβώς είναι που έχω. Δεν με ενοχλούν τα υπόλοιπα ιδιαίτερα.

Βλέπω ποδόσφαιρο αρκετά εκτός γηπέδου, αλλά… Για παράδειγμα, δεν θα θω ποτέ έναν αγώνα μου σε επανάληψη. Πολλοί το κάνουν, αλλά εγώ δεν πιστεύω σε αυτό. Νομίζω μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική σκέψη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ