aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜπρέντφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3: Αγρίεψε και… έσπασε το ρόδι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vid)

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3: Αγρίεψε και… έσπασε το ρόδι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vid)

Ο Ρονάλντο επέστρεψε στην 11άδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκείνη… αγρίεψε και έσπασε το ρόδι για το 2022!

Αν και στο πρώτο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπρέντφορντ ζορίζονταν, οι «κόκκινοι διάβολοι» σοβαρεύτηκαν στο δεύτερο, σκόραραν τρεις φορές και «καθάρισαν», τελικά, εύκολα (1-3) το εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής της Premier League, στην πιο μεστή εμφάνισή τους επί των ημερών του Ραλφ Ράνγκνικ!

Το πρώτο ημίχρονο, πάντως, ήταν μια άλλη ιστορία για τη Γιουνάιτεντ, που δεν είχε ούτε τελική στον στόχο, ενώ ο Ντε Χέα από την άλλη έβγαλε το… μεροκάματο, με τέσσερις αποκρούσεις! Οι «μέλισσες», λοιπόν, δεν βρήκαν δίχτυα και το πλήρωσαν στο β’ 45λεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι, με μάτι που… γυαλίζει, προηγήθηκαν με τον Ελάνγκα στο 55′, ο Γκρίνγουντ επτά λεπτά αργότερα «έγραψε» το 0-2, ενώ στο 76′ χρειάστηκε και πάλι ο Ντε Χέα να πει «όχι» -δις- στον Τόνεϊ, με εξαιρετική απόκρουση, για να έρθει 90 δευτερόλεπτα αργότερα ο Ράσφορντ να κάνει το 3-0. Ο Τόνεϊ, τελικά, σκόραρε, απλώς για να διαμορφώνει στο 85′ το τελικό 1-3.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται, πλέον, στην 7η θέση της Premier League.

Μπρέντφορντ (Τόμας Φρανκ): Λεσλ, Σόρενσεν, Γιάνσον, Πίνοκ, Ράσμουσεν, Κάνιος (64΄Χένρι), Γιάνελτ (64΄Μπαπτίστε), Γιένσεν (66΄Γουίσε), Νόργκααρντ, Τόνεϊ, Εμπεούμο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ράλφ Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Βαράν, Τέλες, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ (84΄Μάτιτς), Γκρίνγουντ (71΄Ράσφορντ), Μπρούνο Φερνάντες, Ελάνγκα, Ρονάλντο (71΄Μαγκουάιρ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ