aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜπρέντφορντ δίχως φρένο, τέζαρε και τη Λίβερπουλ! (vid)

Μπρέντφορντ δίχως φρένο, τέζαρε και τη Λίβερπουλ! (vid)

Νέο θύμα της Μπρέντφορντ η Λίβερπουλ! Με μεγάλη έκπληξη άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Premier League, μιας και οι «μέλισσες» επικράτησαν 3-1 υποδεχόμενες την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ!

Ένα αποτέλεσμα που έδωσε συνέχεια στα εξαιρετικά αποτελέσματα της Μπρέντφορτ (προερχόταν από «διπλά» σε Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ και «Χ» εντός με Τότεναμ), η οποία πλέον ανέβηκε στην 7η θέση και στο -2 από τους 6ους «κόκκινους». Ταυτόχρονα έβαλε «στοπ» και στο σερί τεσσάρων νικών που είχαν οι φιλοξενούμενοι στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά στο ματς, δημιουργώντας εξαρχής τις στιγμές τους. Εντέλει, το προβάδισμα (1-0) ήρθε από αντίπαλο και συγκεκριμένα από τον Κονατέ, όταν στο 19′ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα κόντραρε πάνω του για να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 40′ σε πανομοιότυπη φάση, ο Μι σκόραρε και πάλι για τις «μέλισσες». Ένα γκολ που δεν μέτρησε μέσω VAR για offside. Ωστόσο, η ομάδα του Τόμας Φρανγκ πανηγύρισε δύο λεπτά αργότερα, με τον Γουισά να τελειώνει ιδανικά για το 2-0.

Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η Λίβερπουλ αφενός μπήκε φορτσάτη. Κι αν το τέρμα του Νούνιες στο 48′ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, μέτρησε κανονικά εκείνο του Τσάμπερλεϊν στο 50′. Αφετέρου, η Μπρέντφορντ είχε περιοριστεί στο να προστατεύει το προβάδισμά της. Παρόλα αυτά, εάν και οι «κόκκινοι» πίεζαν, όχι μόνο δεν βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στα εναπομείναντα λεπτά, αλλά είδαν στο 84′ τον Εμπουέμο να κλέβει από τον Κονατέ (υπήρξαν φωνές για φάουλ) και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ