aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜπρένταν Ρότζερς: Δεν αφήνει ξεκρέμαστη τη Λέστερ, θα σκεφτεί τη Γιουνάιντεντ το καλοκαίρι

Μπρένταν Ρότζερς: Δεν αφήνει ξεκρέμαστη τη Λέστερ, θα σκεφτεί τη Γιουνάιντεντ το καλοκαίρι

O Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνεχίζει να βρίσκεται υπό διαρκή πίεση για την θέση του, λόγω της άσχημης παρουσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην φετινή σεζόν. Είναι κοινό μυστικό ότι πλέον ο Νορβηγός κρίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, ειδικά μετά τις δύο ήττες της ομάδας του με «κάτω τα χέρια» στα εντός έδρας ντέρμπι με Λίβερπουλ και Μάνστεστερ Σίτι. Είναι λοιπόν φυσικό οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ να εξετάζουν ήδη την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας, ώστε να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση απομάκρυνσης του παλαίμαχου άσου.

Ο Μπρένταν Ρότζερς παραμένει αυτή τη στιγμή ο νο1 στόχος της διοίκησης των «Κόκκινων Διαβόλων» για αυτό το ενδεχόμενο, ιδιαίτερα μετά την συμφωνία του Αντόνιο Κόντε με την Τόττεναμ και συνεπώς την απόσυρσή του από την αγορά των ελεύθερων προπονητών.

Ο Βορειοιρλανδός τεχνικός διανύει ακόμα μία εξαιρετική σεζόν στον πάγκο της Λέστερ, μετά την περσινή στην οποία την οδήγησε στην κατάκτηση του FA Cup. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρότζερς θέλει να ολοκληρώσει και αυτή τη χρονιά στο «King Power Stadium», η οποία θα είναι η τρίτη ολοκληρωμένη του στον πάγκο των «Αλεπούδων», πριν διερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για την καριέρα του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι Γκλέιζερς και ο Εντ Γούντγουορντ (διευθύνων σύμβουλος της ομάδας ο οποίος τελεί υπό παραίτηση) ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσουν τα πλάνα τους για τον πάγκο της ομάδας, επανεξετάζοντας περιπτώσεις όπως αυτές των Ζινεντίν Ζιντάν και Έριν Τεν Χάαγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ