aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜπλόκο για Γιουνάιτεντ από Σαουθάμπτον, απόλυτη Τότεναμ στο «Μολινό» (vid)

Μπλόκο για Γιουνάιτεντ από Σαουθάμπτον, απόλυτη Τότεναμ στο «Μολινό» (vid)

Απότομη προσγείωση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την εμφατική νίκη στην πρεμιέρα επί της Λιντς, καθώς η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Σαουθάμπτον στο «St. Mary’s».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο, με την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι μπορούν να αισθάνονται και τυχεροί από τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Ντε Χέα να βάζει υποψηφιότητα για μία από τις κορυφαίες επεμβάσεις της σεζόν.

Μόλις στο 7’ η Γιουνάιτεντ κατάφερε να χάσει μία ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται, καθώς τέσσερις παίκτες της δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας, με τον Μαγκουάιρ να σημαδεύει και το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Σαουθάμπτον κατάφερε στο 30’ να πάρει το προβάδισμα με γκολ του Τσε Άνταμς, που με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Ντε Χέα, με την μπάλα να κοντράρει κιόλας πάνω στο πόδι του Φρεντ. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ πάνω στον Μπρούνο Φερνάντες, με τον Πορτογάλο να είναι έξαλλος με το… μη σφύριγμα από τον διαιτητή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε να μεταφέρει όλη την πίεση στα καρέ των γηπεδούχων και τελικά το μοιραίο για την άμυνα της Σαουθάμπτον συνέβη στο 55’, με τον Πογκμπά να δημιουργεί τη φάση και να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Γκρίνγουντ, που με σουτ νίκησε τον ΜακΚάρθι, που είχε αργή αντίδραση.

Με το γκολ της ισοφάρισης, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ άρχισε να χάνει δυνάμεις και η μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 74’ με τον Ντε Χέα να λέει «όχι» στον Άρμστρονγκ με μια φανταστική επέμβαση.

Γουλβς-Τότεναμ 0-1

Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Τότεναμ κατάφερε να κάνει το «2 στα 2» στη φετινή Premier League, περνώντας από την έδρα της Γουλβς, επικρατώντας 1-0 με το γκολ του Ντέλε Άλι στο 9’ από το σημείο του πέναλτι.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είχε την καλύτερη δυνατή επιστροφή στην έδρα της ομάδας που βρισκόταν επί τέσσερα χρόνια, ενώ οι Λονδρέζοι έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν μια πιο εντυπωσιακή νίκη, αλλά ο Σα πραγματοποίησε καθοριστικές επεμβάσεις.


Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο (21/8)
Λίβερπουλ-Μπέρνλι 2-0
(18′ Ζότα, 69′ Μανέ)
Άστον Βίλα-Νιούκαστλ 2-0
(45’+3′ Ινγκς, 62′ πεν. Ελ Γκάζι)
Κρίσταλ Πάλας-Μπρέντφορντ 0-0
Λιντς-Έβερτον 2-2
(41′ Κλιχ, 72′ Ραφίνια – 30′ πεν. Κάλβερτ-Λιούιν, 50′ Γκρέι)
Μάντσεστερ Σίτι-Νόριτς 5-0
(7′ αυτ. Κρουλ, 22′ Γκρίλις, 64′ Λαπόρτ, 71′ Στέρλινγκ, 84′ Μαχρέζ)
Μπράιτον-Γουότφορντ 2-0
(10′ Ντάφι, 41′ Μοπέ)

Κυριακή (22/8)
Γουλβς-Τότεναμ 0-1
(9 πέν. Ντέλε Άλι)
Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1
(30′ Άνταμς – 55′ Γκρίνγουντ)
Άρσεναλ-Τσέλσι (18:30)

Δευτέρα (23/8)
Γουέστ Χαμ-Λέστερ (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ