aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜπερμπάτοφ: «Με Κριστιάνο κάποιοι παίκτες της Γιουνάιτεντ δεν θα είναι χαρούμενοι»

Μπερμπάτοφ: «Με Κριστιάνο κάποιοι παίκτες της Γιουνάιτεντ δεν θα είναι χαρούμενοι»

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιμιτάρ Μπερμπάτοφ, έστειλε προειδοποίηση στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τονίζοντας ότι με την έλευση του Κριστιάνο έχει πολύ δύσκολο έργο να κρατήσει όλους τους παίκτες του χαρούμενους.

Μέσα σε δύο αναμετρήσεις, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πιστοποίησε ότι δεν επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για… διακοπές. Με τρία γκολ κόντρα σε Νιούκαστλ και Γιουνγκ Μπόις, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε τους οπαδούς των Κόκκινων Διαβόλων να συνηθίσουν ξανά την παρουσία του, η οποία, όμως, κατά τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν θα είναι το ίδιο ευεργετική για τους συμπαίκτες του στο «Κάρινγκτον».

Σε δηλώσεις του για την επιστροφή του άλλοτε συμπαίκτη του στο Μάντσεστερ την τελευταία σεζόν πριν μετακομίσει στη Ρεάλ (2008-09), ο Βούλγαρος πρώην φορ και του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε διχασμένος για το πόσο καλό έκανε η μεταγραφή του CR7 στους υπόλοιπους επιθετικούς της ομάδας, κρούωντας τον κώδωνα του «κινδύνου» για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που καλείται πια να κρατήσει άπαντες χαρούμενους στη γραμμή κρούσης.

«Δεν εκπλήσσομαι από την άμεση επίδραση που έχει στη Γιουνάιτεντ. Θα γίνεται συνεχώς καλύτερος καθώς προχωράει η σεζόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ικανότητα στο σκοράρισμα και την αύρα που έφερε στην ομάδα. Θα είναι ενδιαφέρον, όμως, πώς ο Όλε θα καταφέρει να κρατήσει τους άλλους παίκτες χαρούμενους. Θα πρέπει να αποφασίσει πώς θα χρησιμοποιεί τον Έντινσον Καβάνι και τον Αντονί Μαρσιάλ. Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις είναι που γίνεται δύσκολο να διαχειρίζεσαι ένα ταλαντούχο σύνολο, διότι οι παίκτες θα νιώθουν αδικημένοι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ