aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜπερμπάτοφ: «Αδικο αυτό που συμβαίνει στον Καβάνι»

Μπερμπάτοφ: «Αδικο αυτό που συμβαίνει στον Καβάνι»

Επιστρέφοντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το «εμβληματικό» του νούμερο 7, χάρη στον Εντινσον Καβάνι, ο οποίος του το παραχώρησε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εκτός όμως από τον αριθμό του, ο Πορτογάλος πήρε και τον χρόνο συμμετοχής του Ουρουγουανού επιθετικού, σύμφωνα με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος πρώην επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» και του ΠΑΟΚ, πιστεύει ότι «παρά την καλή πρώτη σεζόν, ο Καβάνι δεν έχει παίξει αρκετά», όπως επεσήμανε μιλώντας στο «RMC».

«Οταν κάποιος, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο εντάσσεται σε μία ομάδα, παίρνει όλο το φως, παίζει κάθε παιχνίδι. Δεν είναι μια δίκαιη κατάσταση, καθώς ο Καβάνι έδωσε τόσα πολλά για την ομάδα την περασμένη σεζόν, εξασφαλίζοντας νέο συμβόλαιο.

Ομως ο Ρονάλντο, έχει πάρει την θέση του στην ομάδα. Δεν είναι δίκαιο, αλλά συμβαίνει στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Εάν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Καβάνι από την ομάδα, όπως για παράδειγμα με προορισμό την Μπαρτσελόνα, φυσικά και θα σκεφθεί να πάρει μεταγραφή, προκειμένου να παίξει περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ