aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜπέλινγκχαμ: Στην Ισπανία για φιλικά, ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή του

Μπέλινγκχαμ: Στην Ισπανία για φιλικά, ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή του

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ φτάνει σήμερα (6/1) με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Ισπανία όπου οι Βεστφαλοί θα δώσουν δύο φιλικά στο Πουέρτο Μπανός. Ο γερμανικός σύλλογος θα έχει αυτές τις μέρες και συνάντηση με τον Άγγλο διεθνή προκειμένου να συζητηθεί η αποχώρησή του.

Ο νεαρός είναι βασικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης στην αγορά του επόμενου καλοκαιριού, και θα καταφθάσει σήμερα Παρασκευή στο αεροδρόμιο της Μάλαγα μαζί με την ομάδα του για να πραγματοποιήσουν ένα μικρό στάδιο προετοιμασίας στη Μαρμπέλα, εκμεταλλευόμενοιτη χειμερινή διακοπή της Μπουντεσλίγκα.

Αυτή την εβδομάδα είναι προγραμματισμένες και οι πρώτες επαφές μεταξύ του περιβάλλοντος του Άγγλου και του γερμανικού συλλόγου για να καθοριστεί η στρατηγική «εξόδου». Όπως αναφέρει η AS, η Ντόρτμουντ θεωρεί κατά 95% ότι ο Μπέλινγκχαμ θα αποχωρήσει από τον σύλλογο σε λίγους μήνες, οπότε θα ανοίξει τις διαπραγματεύσεις και θα ευθυγραμμίσει τις αξιώσεις της με τις επιθυμίες του Άγγλου διεθνή.

Το ποσό που εξετάζει η γερμανική οντότητα θα είναι πάντα πάνω από το φράγμα των 100 εκατομμυρίων ευρώ (το συμβόλαιο του μεσοεπιθετικού λήγει το 2025) και το δυνατό σημείο θα είναι τα μπόνους τόσο για τα ατομικά όσο και για τα συλλογικά γκολ στη νέα του ομάδα, τα οποία θα μπορούσαν να ανεβάσουν το τελικό ποσό γύρω στα 140 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, η Μαδρίτη βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, διότι ο Μπέλινγκχαμ θέτει ως προτεραιότητα να μην επιστρέψει στην Αγγλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ