aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπέιλ – Ρεάλ Μαδρίτης: «Πονοκέφαλος» για πιθανή επιστροφή λόγω Brexit

Μπέιλ – Ρεάλ Μαδρίτης: «Πονοκέφαλος» για πιθανή επιστροφή λόγω Brexit

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει βρει ρυθμό στην Τότεναμ και στη Ρεάλ Μαδρίτης κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα», με το ενδεχόμενο να επιστρέψει το καλοκαίρι να δημιουργεί προβλήματα λόγω Brexit και των παικτών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο δανεισμός του Γκάρεθ Μπέιλ το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα που καταξιώθηκε, έμοιαζε ο πιο ασφαλής δρόμος για τη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε προοδευτικά να ξεφορτωθεί το βαρύ του συμβόλαιο. Ωστόσο, η πορεία του Ουαλού σταρ στους Σπερς ως τώρα κυλάει σε μετριότατα επίπεδα (6 ματς/1 γκολ στην Premier League, 15/4 σε όλες τις διοργανώσεις) και οι πιθανότητες οι Λονδρέζοι να θελήσουν να τον αποκτήσουν μόνιμα στο τέλος της σεζόν είναι ελάχιστες. Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη Βασίλισσα, στην οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, όχι όμως ως παίκτης από την Ευρωπαϊκή Ένωση που λογιζόταν μέχρι πέρυσι.

Η επικύρωση του Brexit στα τέλη του 2020 άλλαξε αυτόματα το status του Μπέιλ, ο οποίος και θα καταλαμβάνει πια θέση στο γκρουπ παικτών εκτός Ε.Ε. Το όριο στη La Liga είναι τρεις παίκτες και οι Μερένγκες διαθέτουν ήδη σε αυτό τους Βινίσιους, Ροντρίγκο και Έντερ Μιλιτάο. Συν τοις άλλοις θα επιστρέψουν και οι δανεικοί Κούμπο και Ρεϊνιέρ, συνεπώς ο πιθανός γυρισμός του Μπέιλ, που δεν έχει καμία διάθεση να αποποιηθεί του υπόλοιπου συμβολαίου του για να μείνει ελεύθερος, θα λειτουργήσει ως ακόμη μεγαλύτερο «βαρίδι», αφού δεν θα έχει το παραμικρό δικαίωμα συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ