aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Ο Γκουαρδιόλα «έδωσε» μεταγραφή Αγουέρο και παραμονή Μέσι!

Μπαρτσελόνα: Ο Γκουαρδιόλα «έδωσε» μεταγραφή Αγουέρο και παραμονή Μέσι!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πέρα από εξαιρετικός προπονητής θα μπορούσε φαίνεται να γίνει και εξαιρετικός δημοσιογράφος. Ο Καταλανός τεχνικός μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Έβερτον (5-0) αποκάλυψε πως ο Σέρχιο Αγουέρο οδεύει προς Μπαρτσελόνα και πως θα παίξει στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, υπονοώντας πως θα ανανεώσει με τους «μπλαουγκράνα».

«Ίσως αποκαλύπτω ένα μυστικό τώρα. Μάλλον ο Σέρχιο είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της καρδιάς μου, την Μπαρτσελόνα. Θα παίξει δίπλα στον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών, τον Μέσι. Είμαι σίγουρος πως θα το απολαύσει και η Μπαρτσελόνα θα είναι πολύ πιο δυνατή με αυτόν στο γήπεδο», τόνισε ο Γκουαρδιόλα.

«Είναι ένα ξεχωριστό άτομο. Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι γι’ αυτόν κι ένα παραμυθένιο φινάλε», πρόσθεσε για τον Αργεντινό επιθετικό, που πέτυχε δύο γκολ στην τελευταία του εμφάνιση στο «Έτιχαντ».

Αγουέρο και Μέσι είναι κολλητοί εδώ και χρόνια, από τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής, επισφραγίζοντας τη φιλία τους και με κουμπαριά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ