aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Aποχαιρέτησε και πάει στη Σίτι ο Μπράβο

Μπαρτσελόνα: Aποχαιρέτησε και πάει στη Σίτι ο Μπράβο

Ο Κλαούντιο Μπράβο δεν ήταν παρών στη σημερινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα με τους Καταλανούς να επιβεβαιώνουν την μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Είναι, πια, θέμα ωρών να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση από τους Άγγλους για την απόκτηση του Χιλιανού τερματοφύλακα, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Πεπ Γκουαρδιόλα για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του τη νέα σεζόν.

Μετά το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Μπέτις για την πρώτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο Μπράβο έλαβε άδεια ώστε να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Μάντσεστερ για να μιλήσει με τη Σϊτι και να καταλήξει στους όρους του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σίτι θα δώσει στους πρωταθλητές Ισπανίας ποσό περίπου είκοσι εκατομμυρίων ευρώ, μέρος του οποίου θα δαπανηθεί από τη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του αντικαταστάτη του Μπράβο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Σίλεσεν του Άγιαξ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ