aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Ανακοινώνεται μέσα στη μέρα ο Έρικ Γκαρθία!

Μπαρτσελόνα: Ανακοινώνεται μέσα στη μέρα ο Έρικ Γκαρθία!

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν!

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν έρθει σε συμφωνία εδώ και καιρό, τόσο με τους Σέρχιο Αγουέρο και Έρικ Γκαρθία της Μάντσεστερ Σίτι, όσο και με τον Βαϊνάλντουμ της Λίβερπουλ.

Χθες μάλιστα, ο Αργεντινός φορ των «πολιτών» ταξίδεψε στη Βαρκελώνη ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του έγκριτου δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Καταλανοί αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινώσουν την πρώτη καλοκαιρινή τους μεταγραφή, αυτή του Έρικ Γκαρθία.

Ο 20χρονος αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για πέντε χρόνια και μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Όπως μάλιστα τονίζεται στο ρεπορτάζ, παρά τις πιέσεις της Σίτι να κρατήσει τον Ισπανό άσο, εκείνος είχε πάρει την απόφασή του εδώ και καιρό να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Τη φετινή σεζόν ο Γκαρθία αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «πολιτών», ενώ σε επίπεδο Premier League αγωνίστηκε μόλις 380 λεπτά (6 συμμετοχές).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ