aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρσελόνα: «130.000.000 και... βάλε για Κουτίνιο»

Μπαρσελόνα: «130.000.000 και… βάλε για Κουτίνιο»

Στη Μπαρσελόνα βρίσκονται σε αναζήτηση του αντι-Νεϊμάρ και φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν όσο-όσο για να βρουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Βραζιλιάνος.

Είναι δεδομένη η επιθυμία της Μπαρσελόνα να ντύσει στα «μπλαουγκράνα» τον Φελίπε Κουτίνιο, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Οι Καταλανοί, είχαν κάνει πρόταση ύψους 80 εκ. ευρώ στη Λίβερπουλ, αλλά οι «κόκκινοι» δύσκολα θα συμβιβαστούν με ένα νούμερο κάτω από 100 εκ. ευρώ. Δημοσίευμα στην Αγγλία, κάνει λόγο για μυθική πρόταση της Μπαρσελόνα στη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τη «Daily Star» οι Κταλανοί ετοιμάζουν πρόταση ύψους 130 εκ. ευρώ για να αποκτήσουν τον παίκτη.

Φαίνεται λοιπόν, πως η «Μπάρσα» είναι έτοιμη να δώσει γη και ύδωρ για να κάνει δικό της τον Κουτίνιο. Επιπλέον, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο «Bein Sports», που θεωρείται πολύ αξιόπιστο, μέσα στις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί το deal με το οποίο ο Βραζιλιάνος θα αντικαταστήσει τον Νεϊμάρ στους «μπλαουγκράνα». Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους Καταλανούς για πενταετές συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ