aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜπαλοτέλι: «Θα έπαιζα ξανά στο ιταλικό πρωτάθλημα μόνο για τη Νάπολι»

Μπαλοτέλι: «Θα έπαιζα ξανά στο ιταλικό πρωτάθλημα μόνο για τη Νάπολι»

Μόνο για τη Νάπολι θα αγωνιζόταν ο Μάριο Μπαλοτέλι, αν πήγαινε ξανά στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Provence», ενώ τόνισε πως θέλει να παραμείνει στη Μαρσέιγ.

Ο Ιταλός επιθετικός μίλησε, επίσης, για τα όμορφα συναισθήματα που του έχει δημιουργήσει η παρουσία του στoυς Μασσαλούς, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του: «Στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιο μου λήγει και τότε θα το συζητήσουμε. Έχω πει στον ατζέντη μου πως είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να μείνω. Οι πρώτες δύο σεζόν στη Νις ήταν καλές αλλά η Μαρσέιγ είναι σε άλλο επίπεδο, άλλο στυλ ποδοσφαίρου και ατμόσφαιρα».

Έπειτα, είπε ότι πάντα ένιωθε πως ταιριάζει με την ομάδα από τη Μασσαλία και πως πλέον από την Ιταλία, μόνο η Νάπολι θα μπορούσε να τον ντύσει στα χρώματα της: «Πάντα ένιωθα ότι θα ταίριαζα εδώ, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Η ατμόσφαιρα είναι όπως στη Νάπολι. Έχω πει πως η μοναδική ιταλική ομάδα για την οποία θα έπαιζα είναι η Νάπολι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ