aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Μπαλοτέλι: «Χειρότερη απόφαση της καριέρας μου η Λίβερπουλ»

Μπαλοτέλι: «Χειρότερη απόφαση της καριέρας μου η Λίβερπουλ»

Ως το μεγαλύτερο λάθος της ποδοσφαιρικής του καριέρας χαρακτήρισε ο Μάριο Μπαλοτέλι την μετακίνηση του στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2014.

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ απέκτησε τον Ιταλό επιθετικό πριν από δυο χρόνια, δίνοντας για χάρη του 16 εκ. λίρες στη Μίλαν, ο ίδιος όμως δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες και τα χρήματα που δαπάνησε η Λίβερπουλ. Πλέον, αγωνίζεται στη γαλλική Νις, με την οποία σημείωσε τα δυο πρώτα του τέρματα χθες κόντρα στη Μαρσέιγ, στη νίκη της ομάδας του με 3-2.

«Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Με εξαίρεση τους φιλάθλους, οι οποίοι ήταν φανταστικοί μαζί μου, και τους παίκτες, για να είμαι ειλικρινής, δεν μου άρεσε ο σύλλογος. Είχα δυο προπονητές, τους Μπρένταν Ρότζερς και Γιούργκεν Κλοπ. Σαν άνθρωποι, δεν μου έκαναν καλή εντύπωση, δεν τα πήγαινα καλά μαζί τους», ήταν τα λόγια του Μάριο Μπαλοτέλι στο «Canal Plus», μετά τη νίκη της νέας του ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ