aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEAthletic: «Προχωράει η διαδικασία πώλησης της Τσέλσι, εξελίξεις εντός 4-6 εβδομάδων»

Athletic: «Προχωράει η διαδικασία πώλησης της Τσέλσι, εξελίξεις εντός 4-6 εβδομάδων»

Το σίριαλ αναφορικά με το μέλλον της Τσέλσι είναι πολύ πιθανό να έχει αίσιο τέλος, καθώς η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου άναψε το πράσινο φως για τη συνέχιση των διαδικασιών πώλησης της ομάδας από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, όπως αναφέρει το Athletic.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Raine, μια αμερικανική τράπεζα που χειρίζεται την πώληση της Τσέλσι είχαν αίσιο τέλος και οι διαδικασίες θα συνεχιστούν από το σημείο που ήταν πριν επιβληθούν οι κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς.

Επιπλέον, υπάρχει η αισιοδοξία ότι η εξαγορά των μπλε αναμένεται να γίνει εντός τεσσάρων έως έξι εβδομάδων, καθώς έχουν εκφραστεί κάποια σοβαρά ενδιαφέροντα από επιχειρηματίες και επιχειρηματικά σχήματα, αλλά καμία πρόταση μέχρι στιγμής.

Η πώληση της Τσέλσι αναμένεται να προχωρήσει, αν ο Αμπράμοβιτς αποδείξει ότι δεν θα βγάλει κέρδος από τη μεταβίβαση της Τσέλσι. Ο ίδιος πάντως στην ανακοίνωσή του είχε πει ότι δεν θα ζητήσει τα δάνεια που έδωσε στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ