aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑσταμάτητος Χάαλαντ οδηγεί τη Σίτι και στο κύπελλο (vid)

Ασταμάτητος Χάαλαντ οδηγεί τη Σίτι και στο κύπελλο (vid)

Απίστευτη Μάντσεστερ Σίτι πέρασε στα ημιτελικά του αγγλικού Κυπέλλου για 5η σερί χρονιά, κερνώντας εξάρα (6-0) την Μπέρνλι! Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε χατ-τρικ, το έκτο αυτή την σεζόν κάνοντας μια… εξωγήινη εμφάνιση ως συνήθως, λίγες ημέρες μετά το πενταρέ στη Λειψία στο Champions League.

Παράλληλα, ο δάσκαλος Γκουαρδιόλα δεν… χαρίστηκε στον μαθητή Κομπανί με τους δύο να κοντράρονται για πρώτη φορά ως αντίπαλοι προπονητές.

Ο Νορβηγός χτύπησε στο 32’ και στο 35’ και έγραψε το 2-0 για τους «πολίτες», οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια με σημαντικό προβάδισμα. Με την ίδια όρεξη μπήκε ο Χάαλαντ και στο δεύτερο μέρος και στο 59’ έγραψε το 3-0 πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Η Μπέρνλι δεν μπορούσε να αντιδράσει ιδιαίτερα στην υπεροχή της Σίτι και δεν μπορούσε να απειλήσει. Ο Άλβαρες στο 62’ έκανε το 4-0, ο Πάλμερ στο 68’ το 5-0 και ο Άλβαρες ξαναχτύπησε στο 73ο λεπτό για το τελικό 6-0!

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε πάρτι και έφυγε για την επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας θέλοντας να το κατακτήσει και αυτό!


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ