aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Άσφαιρη» στο Άνφιλντ το 2021 η επιθετική τριπλέτα της Λίβερπουλ!

«Άσφαιρη» στο Άνφιλντ το 2021 η επιθετική τριπλέτα της Λίβερπουλ!

Μανέ και Σαλάχ μπορεί στα μέσα της εβδομάδας να χάρισαν σπουδαία νίκη στη Λίβερπουλ απέναντι στη Λειψία για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, στα εγχώρια και δη την Πρέμιερ Λιγκ, μαζί και με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, έχουν αποτύχει να σκοράρουν στο «Άνφιλντ» εξαιρουμένων των πέναλτι, για τον ενάμιση μήνα που έχει «τρέξει» μέσα στο 2021!

Η Λίβερπουλ υπέστη την πρώτη της εντός έδρας ήττα από την Έβερτον έπειτα από το 1999 με τους Ριτσάρλισον και Σίγκουρντσον να προσφέρουν ένα ιστορικό αποτέλεσμα στα «ζαχαρωτά» το βράδυ του Σαββάτου.

Όσο κι αν προσπάθησαν οι Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο, βρήκαν σε… τοίχο και η άμυνα της Έβερτον κατάφερε να τους «κλειδώσει» αποτελεσματικά, έχοντας βέβαια και τον Πίκφορντ σε τρομερή μέρα όταν χρειάστηκε εκείνος να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Μέσα στο 2021 σε ματς πρωταθλήματος στο «Άνφιλντ», η επιθετική τριπλέτα της Λίβερπουλ, εξαιρουμένων των πέναλτι, σε ό,τι αφορά δηλαδή το open-play, έχει μείνει δίχως γκολ, μετρώντας 35 τελικές προσπάθειες και μόλις 7 εξ αυτών στον αντίπαλο στόχο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ